AUTO DOWNLINE

Sebelum kami terangkan SYSTEM AUTO-DOWNLINE

anda kena faham SYSTEM REVERS 2UP...!
.
.


revers 2up

 

See.....!!!!
sebenarnya tak perlu menaja banyak orang.
cukup 4
sahaja dan pastikan pergerakan setiap ahli dibawah pun cukup 4 
win... win... situation... !!!

 

KOMITMEN..!
meskipon mudah untuk kita menaja 4 orang
tapi .....!!!
bukan mudah nak pastikan pergerakan downline berjalan 100%

.

.

APA KATA...!!!
kami bantu ANDA
.
kami bantu
 DOWNLINE ANDA
.
.
KAMI BANTU ANDA DENGAN SYSTEM AUTO-DOWNLIINE
.
.

.


ADAKAH INI MASALAH ANDA...???

Anda sibuk / tiada ma
sa !
sibuk bekerja-tiada masa untuk cari orang.!
.
Anda malu ! 
segan bila berdepan dengan orang baru kenal .
.
BAJET ! 
kurang modal untuk stock simkad 
setiap nak jumpa orang kena lepak kat kedai> larat
ke..?
.
Anda tak pandai internet ! 
Tak perlu kepandaian internet yang tinggi.

Benci Networking dan Gagal ! 
anda pernah join, tapi selalu terkendala dalam MENAJA ORANG dan GAGAL.
.

sekarang semua tu bukan lagi masalah....!!!

.
.
.

 

SYSTEM  AUTO-DOWNLINE

AUTO DOWNLINE

untuk menjayakan system revers2 up 
kami bantu anda dengan system Auto-downline

.
.
.

Bagai mana system ini bekerja..???

AUTO DOWNLINE

 

TUJUAN
DealerTonePlus.com

mengajak ANDA SEMUA untuk menjana pendapatan pasif 
dari SYARIKAT TONE GROUP yang terbukti KUKUH

dengan cara yang mudah (auto-downline).
.
.
UBAH HANDPHONE ANDA
dari LIABILITY menjadi ASET
dan
JADIKAN SUMBER PENDAPATAN KE DUA
.
.

tak perlu KEPANDAIAN INTERNET YANG TINGGI
tak perlu MODAL LEBIH
.
.
.

jika bukan sekarang BILA LAGI...???

ALANG-ALANG GUNA HANDPHONE
.
.
.


DAFTAR SEKARANG
DAN
IZIN KAN KAMI MEMBANTU ANDA...!!!

DealerTone plus
 
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.
tone plus tone excel
 kami ada satu rahasia :
jika ada pendaftaran baru, boleh jadi kami daftarkan dibawah anda
senang cerita KAMI CARI ORANG UNTUK ANDA... Woow..!!!







JANGAN LUPA untuk LIKE  FB PAGE kami 

Penaja Web


ID Penaja : AKMAL
Nama : AKMAL
No Hp : 0142282771
Email : biz1m.com@gmail.com

Login Ahli

Username :
Password :

Statstik Web

Jumlah Ahli : 57
Ahli VIP : 48
Pelawat Online : 6
Jumlah Lawatan : 14131

Bantuan Online

Tel/WhatsApp Admin :
019-5756773
email :
admin@dealertoneplus.com

Ahli Terbaru

  
  Mohd Zaidi Bin Abu Husin :: Tue,12,Sep,2017
  
  Meera :: Mon,11,Sep,2017
  
  Mohamed khairul rijal b mohamed jidi :: Sat,09,Sep,2017
  
  Khairul Amir Bin Pajar Ali :: Mon,21,Aug,2017
  
  Khairul Amir Bin Pajar Ali :: Mon,21,Aug,2017
  
  Rozainnie :: Sun,16,Jul,2017
  
  NASRUN MUSTAFA :: Wed,21,Jun,2017
  
  nurul syalwani nabila binti mohd zamri :: Mon,05,Jun,2017
  
  Muhamad Izham Bin Rasma Hafiz :: Mon,29,May,2017
  
  Erlinawati Binti Amiruddin :: Sat,06,May,2017
  
  ali :: Fri,21,Apr,2017
  
  Abdul Malek :: Thu,13,Apr,2017
  
  siti nor aishah binti jaafar :: Wed,12,Apr,2017
  
  kamal hisham :: Fri,31,Mar,2017
  
  mohd noorazrul :: Fri,31,Mar,2017
  
  NOOR ARSHAD BIN YAHYA :: Thu,30,Mar,2017
  
  ZURAINI BINTI AHMAD :: Thu,30,Mar,2017
  
  ABD MUTTALIB bin YUSOF :: Thu,30,Mar,2017
  
  SHAHRUL RIZAL BIN ABD HALIM :: Thu,30,Mar,2017
  
  MUHAMMAD AKMAL :: Thu,30,Mar,2017
  
  MOHD ZAHARI BIN ABDUL AZIZ :: Thu,30,Mar,2017
  
  SYED HUSSEIN BIN SYED KASSIM :: Thu,30,Mar,2017
  
  Abu bakar bin yusof :: Thu,30,Mar,2017
  
  nil hakim :: Thu,30,Mar,2017
  
  Noor Kamal Bin Ahmad :: Thu,30,Mar,2017
  
  masriyah :: Thu,30,Mar,2017
  
  MOHD KHAIRUL :: Thu,30,Mar,2017
  
  NADIAH HASHIM :: Thu,30,Mar,2017
  
  SITI SALMI :: Thu,30,Mar,2017
  
  ROSMADI ISHAK :: Thu,30,Mar,2017

Berita

:: Mon,15,Jan,2016 ::
Selamat Datang -

Web akan dilancarkan dalam masa terdekat!

Facebook

PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.

DealerTonePlus.com © 2017